الگوریتم‌های فراابتکاری

ارائه دهنده‌ی انواع مقالات و الگوریتم‌های فراابتکاری به صورت کاملا آکادمیک

ارسال مطلب پرسش و پاسخ کانال تلگرام ما


چرا ترجمه الگوریتم‌ها و مقالات در حوزه بهینه‌سازی و فراابتکاری را از سایت الگوریتم‌های فراابتکاری تهیه کنیم.

۱. یک تیم تخصصی که اکثر دانشجو علوم کامپیوتر هستند به ترجمه تخصصی می‌پردازند.

۲. در فایل ترجمه، کلیه نکات نگارشی ترجمه رعایت شد و کلمات تخصصی مقاله نیز در قالب footnotes ارائه شده است.

۳. کلیه فرمول نویسی‌های مقالات تایپ شده است.

۴. قیمت ترجمه و گزارشات نسبت به بقیه سایت‌ها با توجه به محتوای ارائه شده خیلی پایین‌تر است.

۵. اکثر سایت‌های زرد با خرید محتوای ترجمه سایت ما، ترجمه را با قیمت‌های بالاتر و در دو حالت pdf و word در حال فروش هستند که با توجه به تاریخ انتشار پست بر روی سایت ما، شناسایی چنین سایت‌هایی چندان سخت نیست.

۶. کد‌های پیاده‌سازی با قیمتی بسیار ناچیز و کامل همراه با توضیح بر روی سایت قرار دارد.

۷. اسلایدها همراه با note بسیار زیبا و اکادمیک و براساس محتوای مقاله تنظیم شده است درحالی که سایت‌های دیگر فقط محصول ما را ارائه می‌دهند.

۸. در ایران حق کپی رایت هنوز برای محصولات دیجیتالی فرهنگ‌سازی نشده است ولی اعضای تیم الگوریتم‌های فراابتکاری همچنان برای کمک به دانشجویان محصولات خود را بدون هیچ محدودیتی ارائه می‌دهد و بر این عزم استوار است که دانشجو نباید خود را درگیر ترجمه کند و باید تمرکز خود را در راستای مطالعه و بهبود مقالات قرار دهد، تا زمان سوخته نداشته باشد.

۹. تمام مقالات و الگوریتم‌ها به صورت ماهانه با توجه به مناسبت‌ها دارای کدهای تخفیف ۲۰ الی ۵۰ درصدی می‌باشند که از طریق کانال تلگرامی اطلاع‌رسانی می‌شود.

۱۰. تعداد خرید مقالات و الگوریتم‌ها در صفحه اول سایت موجود می‌باشد. که گویا کیفیت کار ماست.



درگاه واریز مستقیم

واریز وجه

ما را در تلگرام دنبال کنید

ورود به کانال

ما را در تلگرام دنبال کنید

ورود به گروه

ورود به بخش الگوریتم‌ها

ورود

ورود به بخش مقالات

ورود

درخواست پروژه

کلیک کنید

ارتباط با پشتیبان سایت

کلیک کنید

درخواست ترجمه تخصصی

کلیک کنید

ژورنال (Journal):

ژورنال (journal) ترجمه لاتین مجله در زبان فارسی است. ژورنال های علمی می توانند به صورت دوره ای چاپ شوند. یعنی می‌توانند به صورت هفتگی، ماهانه یا سالانه به رشته تحریر درآیند. در اینگونه ژورنال ها طبیعتا مقالاتی چاپ می شوند که با توجه به موضوع مجله سخن جدیدی را بیان می‌کنند. معمولا سخت گیری زیادی در ژورنال ها می‌شود. ممکن است یک مقاله چندین با برگشت بخورد تا مجددا ویرایش شود. از طرفی برخی مجلات برای چاپ مقاله هزینه ای از نویسنده، دریافت می‌کنند.

در هر مقاله ژورنال (Journal paper) یک یافته جدید علمی به طور کامل و شفاف بررسی می‌شود. در این نوع مقالات، مقایسه پژوهش جدید با پژوهش‌های پیشین انجام می‌گیرد و نتایج به صورت دقیق و مفصل توضیح داده می‌شوند.

انواع مقالات ژورنال:

  • مقالات اصلی (Original Paper یا Regular Research)
  • مقالات مروری (Review Paper)
  • مقالات از نوع Letter
  • مقالات Short/ Rapid/ Brief Communication

ضریب تاثیر (impact factor):

ضریب تاثیر (impact factor (IF)) یک ژورنال علمی، بیانگر میانگین تعداد استنادها (مرجع خوردن یا citations) مقالات آن ژورنال در سایر ژورنال ها و مراجع علمی است (روش محاسبه آن در ادامه  خواهد آمد). و لذا این ضریب در واقع بیانگر اعتبار آن ژورنال در زمینه پژوهشی خود در میان سایر ژورنال ها می‌باشد. (ژورنالی با IF بالاتر اهمیت بیشتری نسبت به ژورنالی با IF پایین تر دارد). ضریب تاثیر IF توسط Eugene Garfield بنیانگذار موسسه Institute for Scientific Information (که با نام ISI شناخته می‌شود) تعریف و تدوین شد. هرچند که در سال ۱۹۹۲ با خریداری این موسسه توسط شرکت Thomson Scientific & Healthcare به نام Thomson ISI شناخته می‌شود.

محاسبه مقدار IF یک ژورنال بر اساس رابطه Impact Factor = α / β انجام می‌گیرد. که مقدار α برابر تعداد دفعات مرجع خوردن (نقل شدن) مقالات ژورنال در سایر ژورنال های ایندکس شده JCR  در طول دو سال اخیر بوده و مقدار β تعداد مقالات انتشار یافته توسط ژورنال در طول دو سال اخیر است. و لذا مقدار IF یک ژورنال در سال ۲۰۱۵ براساس اطلاعات دو سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۳ می باشد. (در حقیقت IF سال ۲۰۱۴ در گزارش سال ۲۰۱۵ ارائه خواهد شد) از سال ۱۹۷۵ هر ساله برای ژورنال های ایندکس شده در فهرست JCR (Journal Citation Reports) ضریب تاثیر آنها محاسبه و اعلام می‌گردد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی